top of page
  • Agriro Fresh

"O salata pe zi", propunerea sanatoasa si delicioasa de la Agriro Fresh

Actualizată în: 16 nov. 2022
Agriro Fresh lanseaza campania "O salata pe zi" prin care promoveaza importanta consumului de salate pentru un stil de viata echilibrat. Specialistii sunt de parere ca unul dintre cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta in aceasta perioada a anului este consumul zilnic al salatei.


Conform unui studiu realizat de companie, doar 20% dintre romani consuma zilnic o salata, desi beneficiile pentru sanatate sunt incontestabile.

Agriro Fresh te invita sa incluzi o salata in meniul tau nu de luni, nu de saptamana viitoare, de azi! Fie ca o adaugi ca garnitura la mancarea ta preferata sau reprezinta o masa in sine, salata este o alegere usoara si sanatoasa.


Prin campania "O salata pe zi" dorim sa tragem un semnal de alarma! Ritmul alert al zilelor noastre ne face sa apelam la solutii rapide si nu intotdeauna sanatoase de a ne potoli foamea. Salatele Oliveris si Shake and Go te fac sa te simti bine si sa fii bine, atat in interior cat si in exterior. Economia de timp si aportul nutritiv, fac din salatele de la Agriro Fresh o alegere pentru viata!" a declarat Cosmina Mahara, General Manager Agriro Fresh.


Provocarea Agriro Fresh de a consuma "O salata pe zi" vine cu o intrebare: "Cum ar fi daca ti-ai putea schimba viata cu un singur gest?". Iar totul incepe cu obiceiurile alimentare. Trebuie sa incepem sa ne hranim sanatos, iar decizia de a introduce salatele in meniul zilnic este un prim pas pentru a ne schimba viata in bine.

Combinatiile din salatele Agriro Fresh nu sunt intamplatoare. Oliveris inseamna mixuri din cele mai delicioase frunze, aduse impreuna astfel incat sa ofere un aport cat mai mare de vitamine si minerale esentiale, totul intr-o combinatie placuta de gust. Verdele crud al salatelor Oliveris este un semn al prospetimii, fiecare punga pastrand intacte textura usor crocanta a frunzelor si gustul intens.


Agriro Fresh detine certificatul IFS de nivel inalt


In luna septembrie a acestui an, Agriro Fresh a avut o noua evaluare in cadrul IFS Foods. International Featured Standard Food este un standard recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative) pentru certificarea sigurantei si calitatii produselor alimentare si a proceselor de productie.

Agriro Fresh indeplineste cerintele IFS Foods la nivel inalt, cu o evaluare de 98.28%. Acest certificat ne bucura si ne garanteaza ca, munca depusa este recunoscuta, iar produsele Agriro Fresh sunt sigure pentru consum.


Despre Agriro Fresh


Cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata, Agriro Fresh este producator de salate proaspete, ready to eat si plante aromate, cu un portofoliu de peste 150 de produse.

Portofoliul Agriro Fresh include trei categorii: “Oliveris”, salate ready to eat, plante aromatice sub brandul “Master Fresh” si fructe sub brandul "Master Fruct".


200 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page