top of page

Agriro Fresh sustine "Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate"!

Pe 30 martie, ne-am alaturat Florentinei Opris si invitatilor sai la ‘’Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate’’, in cadrul Grand Hotel Continental. Un eveniment care sustine armonia unui trup si suflet frumos si sanatos. Ferciti si mandri ca ne aflam printre promotorii unui stil de viata echilibrat!

În cadrul evenimentului au fost premiați: Teo Trandafir, Alteta Sa Printesa Lia, Oana Ionita, Rita Muresan, dr. Dana Jianu, Daniela Raiciu, Iulia Belc, Claudia Mahu, Iulia Belc, Deea Maxer, Dr. Simona Carniciu, Claudia Ghitulescu, Crina Matei, Cosmina Mahara- Director General Agriro Fresh și Profesor Academician Ovidiu Bojor. 

„Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate” susține și promovează un stil de viață echilibrat și are ca obiectiv punerea în practică a celor mai importante reguli ale unei vieți sănătoase. 

Eveniment Agriro Fresh 12 ani

Dupa 12 ani de experienta si perfectionare, compania noastra poate vorbi cu usurinta despre acea arhitectura culinara verde “construita” din manunchiuri de plante aromate si salate proaspete oferite sub marca Agriro Fresh. Despre ceea ce inseamna azi Agriro am evidentiat pe larg in cadrul unui eveniment dedicat celebrarii celor 12 ani de activitate, care a avut loc pe 23 mai, la Casa Di David, in Bucuresti. 

Gastrofest -Timisoara 23-25 noiembrie 2012

Timisoara. 23-25 noiembrie 2012. Invitati si gazde de onoare Chef Cezar Munteanu si Uica Mihai, doi experti gastronomici care vreme de trei zile au imbracat si haina de moderator. Alaturi de ei, firme de specialitate si multe ingrediente culinare. Toate, intr-un singur „cos” denumit generic Gastrofest – prima expozitie in arta culinara, organizată de Camera de Comert, Industrie si Agricultură Timis, în parteneriat cu Asociatia Natională de Gastronomie, gazduita de Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Weekend in familie- Click pentru femei

Prilej de veselie in weekendul 12-13 Octobrie, cand Agriro Fresh a participat in calitate de sponsor la evenimentul “Weekend in familie” organizat de revista "Click pentru femei" la Teatrul Excelsior din  Bucuresti.

La eveniment au luat parte peste 200 de familii, cei mici si cei mari s-au delectat cu surprizele pregătite de Agriro si revista Click pentru femei.
Cezar Munteanu, brand ambasador Agriro Fresh a participat in calitate de speaker in cadrul seminarului “Cumpăr, mănânc şi trăiesc sănătos”, unde a dezvaluit cele mai noi secrete de Chef pentru un stil de viata sanatos! 

Agriro Fresh sponsor in cadrul conferintei internationale "Intoleranta la alimente"

"Alimentatia lumii civilizate", "Alergia la nichel", "Importanta intolerantei alimentare in dietele pentru slabit"- sunt doar cateva dintre temele abordate in cadrul conferintei "Intoleranta la alimente". Simpozionul a fost organizat de Telemedica, in colaborare cu una dintre cele mai renumite clinici din Italia, "Clinica di Roma",  la JW Marriot Bucuresti in data de 18.10.2013 unde Agriro Fresh a participat in calitate de sponsor. 

bottom of page