Agriro Fresh in cadrul Gastrofest 23-25 noiembrie 2012

Timisoara. 23-25 noiembrie 2012. Invitati si gazde de onoare Chef Cezar Munteanu si Uica Mihai, doi experti gastronomici care vreme de trei zile au imbracat si haina de moderator. Alaturi de ei, firme de specialitate si multe ingrediente culinare. Toate, intr-un singur „cos” denumit generic Gastrofest – prima expozitie in arta culinara, organizată de Camera de Comert, Industrie si Agricultură Timis, în parteneriat cu Asociatia Natională de Gastronomie, gazduita de Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Gastrofest a cuprins o expoziţie internatională de produse si servicii pentru industria alimentara. La evenimentul care a starnit interes in randul specialistilor, dar si al timisorenilor, Chef Cezar Munteanu s-a remarcat si de aceasta data. Alaturi de el a fost prezent si brandu-ul Agriro Fresh ca partener permanent al maestrului bucatar. Alaturi de alti specialisti in domeniu Chef Cezar a aratat din nou ca pentru el, in bucatarie, totul este posibil. Lucru demonstrat si prin realizarea unei gaigane de 1.000 de oua. Mai exact, o ompleta gigant care a „inghitit” zeci si zeci de kilograme de ingrediente. La final, gaigana care este intr-un fel simbolul Banatului, sau mancarea de dimineata a banateanului a cucerit pe toata lumea si nu doar prin aspect. In plus, timisorenii care au trecut pragul expozitiei au avut parte, pe tot parcursul evenimentului, de demonstratii spectaculoase “condimentate” cu autografe. Iar pentru cei care au ales un stil de viata sanatos nu au lipsit sfaturile practice oferite chiar de maestrul bucatar Cezar Munteanu.