top of page

Trei dintre plantele aromatice prezentate in randurile de mai jos sunt recunoscute pentru mirosul lor puternic si complex. Iar aromele cu care innobileaza preparatele culinare le-au oferit un statut aparte in lumea gastronomica. De aceasta data este vorba despre busuioc, oregano si maghiran.

Tarhonul, cimbrul si chimenul sunt cateva dintre plantele aromate nelipsite din bucatarie, ce pot fi cuprinse intr-un manunchi pe care il recunoastem dintr-o mie. Mirosul si aroma mancarurilor pe care le stim inca din copilarie si in care simtim tarhonul, cimbrul si chimenul raman unice si le identificam cu usurinta. Pe langa aceste amintiri, cele trei plante aromatice au un rol important atat ca baza in mancare cat si in indicatii si actiuni terapeutice.

Pentru ca tot este perioada legumelor si a fructelor, o dieta usoara este indicata in aceasta perioada. Incercati sa profitati, asadar, de ceea ce avem la indemana in aceasta perioada si veti vedea rezultatele.

Please reload

bottom of page